Всі статті за » Квітень, 2019 «

Консервований березовий сік

Консервований березовий сікБудемо рахувати, що ви уважно прочитали матеріал про те, як правильно збирати березовий сік. Тепер постає питання, що з ним робити? Звичайно багато березового соку ви не зможете законсервувати та й не потрібно цього робити. Але деяка кількість трьох літрових банок буде не зайвою.

Пропоную вам, як завжди, простий рецепт. Для консервування нам знадобиться березовий сік, лимонна кислота та цукор. >>>

Як збирати березовий сік

Як збирати березовий сікСьогодні ми поговоримо про те, як збирати березовий сік. Напевно не має потреби розписувати наскільки він корисний та смачний. Але зауважу, що корисний тільки той березовий сік, що зібраний з дерева, яке росте в екологічно чистому середовищі.

Звісно абсолютної чистоти нам не відшукати, але також не варто збирати сік з берез, що стоять поряд з дорогами, заводами чи іншими осередками забруднення навколишнього середовища. Токсини в «сльозах берези» нам не потрібні. >>>

Свято Масляної у парку “Київська Русь”

Свято Масляної у парку "Київська Русь"Нещодавно ми зробили екскурсію в славне місце – парк «Київська Русь». Загалом це надзвичайно цікава територія з колоритними будівлями та особливими локаціями. Сьогодні ми поговоримо про те, як відбуваються свята в парку.

Загальна програма досить велика і вона має особливу залежність від приуроченого свята. Але деякі виступи являються візитною карточкою парку «Київська Русь». Тож вмощуйтесь зручніше, далі на вас чекає звіт про святкування Масляної очима відвідувача. >>>