Всі статті за » Червень, 2020 «

Борщ за козацьким рецептом

Борщ за козацьким рецептом“Борщ — всьому голова “, “Борщ — то найкраща страва” так говорять стародавні українські прислів’я. А ви задумувались над тим, яким був цей борщ за смаком? Бо картоплі і помідорів за часів козацької України не було.

Невеличка історична довідка: томатна заправка у борщі з’явилася лише наприкінці XIX — на початку XX століття, а картопля десь у ХVIII віці. До того українці обходились без пасльонових.

>>>

Категорія: Рецепти  4 коментарі

Парк “Острів Сакури” в селищі Володарка

Парк "Острів Сакури" в селищі Володарка, Київської областіДрузі, у нас є приємна новина. На Київщині з’явився незвичний парк, який варто відвідати кожному. Мова йде про парк «Острів Сакури», що знаходиться в селищі міського типу Володарка. Це неподалік від міста Біла Церква.

Відкрито парк 22 травня 2019 року і з кожним місяцем він набуває все більшої популярності, тож і ми вирішили завітати в цей осередок східної культури на просторах Київської області. >>>

Категорія: Подорожі  Теги:  20 коментарів

Унікальна квіткова інсталяція у парку “Перемога”, м.Київ

Унікальна квіткова інсталяція у парку "Перемога"Вітаю мандрівників, гостей міста та всіх бажаючих помилуватись прекрасним! У мене є чудова новина для вас. У київському парку «Перемога» з’явилася гарна локація для відвідування та фотографування — унікальна виставка квіткових інсталяцій, за мотивами знаменитого роману “Аліса в Країні Див”. Мушу зауважити, що це не єдине місце в Києві, яке присвячене казці Льюїса Керрола.

І чим же унікальна ця виставка, запитаєте ви? Та хоча би тім, що для створення цієї композиції працівники «Київзеленбуд» використали більше 50 тисяч квітів та встановили новий рекорд — найбільша квіткова площина з казкової тематики в Україні. >>>